E-Book "Quarantaine op 78 graden noord"


Bestel "Quarantaine op 78 graden noord" voor slechts € 3,49! Daarvan gaat € 2,49 naar een lunch of diner voor onze zorghelden!

Hoe werkt het

Wanneer je een E-Book bij ons besteld wordt € 2,49 van de € 3,49 gebruikt om kosteloos ambachtelijke pizza's voor onze zorghelden te bakken.

Ons verhaal

Toen wij half maart thuis kwamen van ons quarantaine avontuur op Spitsbergen, stond ons de volgende opgaaf te wachten. We moesten onze mailbox vol met annuleringen en omboekingen omzetten in positieve energie. Dat was echt niet gemakkelijk. Het was mijn bedoeling om een blog te schrijven over onze reis.  Dat was geen optie meer toen ik zag dat mijn verhaal naar de 10.000 woorden zou gaan. 

 

Mijn eerste gedachte was dat ik iets goeds met mijn verhaal wilde doen. Velen van jullie weten dat mijn ouders een foodtruck hebben. Zij rijden van feestje naar feestje om iedereen te laten genieten van ambachtelijk bereide Italiaanse pizza's. Ik schrok van de hoeveelheid annuleringen waar ze mee te maken hadden. Alle feestjes en evenementen zijn voor de komende maanden geannuleerd...  Het lijk mij erg leuk om Pizza Divino in te zetten voor onze zorghelden.

 

De eerste 10 pizza's worden door Pizza Divino gesponsord! De rest is afhankelijk van de verkoop van ons E-book.

Wij vinden dat onze zorghelden zeker in deze tijd alleen het allerbeste verdienen. Jij toch ook? 

 

 

Met de verkoop van ons verhaal proberen wij:

  • Onze zorghelden een hart onder de riem te steken door ze in de pauze te trakteren op ambachtelijke Italiaanse pizza's.
  • Foodtruck Pizza Divino weer aan het bakken te krijgen.

 


E-BOOK "QUARANTAINE OP 78 GRADEN NOORD"

Wij waren op Spitsbergen toen alles op slot leek te gaan... Wat is je plan als de luchthaven dicht is en je niet weet of je nog wel in het hotel mag blijven, terwijl het buiten -30 is?  We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Bestel ons quarantaine verhaal en lees onze ervaring.  Leestijd: +/- 60 minuten. Na bestelling ontvang je het E-Book binnen 24 uur in je mailbox.

€ 3,49

  • Voldoende op voorraad!


Ontdek Spitsbergen

Mail:  bjorn@ontdekspitsbergen.nl

Tel:    +31 (0) 640 768 791

WhatsApp:  +31 (0) 640 768 791

Address: Kalesland 32

3274CH Heinenoord (The Netherlands) 

 

KvK nummer : 74210750 

Aangesloten bij

VvKR logo

Disclaimer

Aan de door ons verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.