TeamBuilding

Neem je team of afdeling voor een paar dagen mee naar Spitsbergen.

Tijdens deze reis zullen jullie elkaar beter leren kennen en in gaan zien waarom werken in teambelang van essentieel belang is. Longyearbyen telt ongeveer 2000 inwoners. Zij hebben elke dag weer met extremen te maken. Denk aan gevoelstemperaturen van -40 graden en periodes van dag en nacht duisternis en dag en nacht daglicht. Tijdens je verblijf zie je van dichtbij dat alle inwoners elkaar nodig hebben en ondersteunen. Zonder elkaars hulp kan niemand overleven op Spitsbergen.  Als team leer je elkaar echt kennen in extreme situaties en komen talenten en kwaliteiten boven drijven die je tijdens een normale werkdag niet zomaar had ontdekt. 

 

Ga bijvoorbeeld met je team op sneeuwscooter expeditie naar de oostkust. De oostkust is het leefgebied van de ijsbeer.  Deze tocht duurt ongeveer 10 uur.  Iedereen rijdt in elkaars spoor. Degene die afwijkt van het spoor komt op gevaarlijk terrein. Er is namelijk altijd een reden waarom de gids een bepaald pad kiest. Gedurende deze tocht ben je een team speler. Je waarschuwt achterliggers met handgebaren indien er gevaar dreigt. Zo zijn er nog veel meer excursies die ingezet kunnen worden als Team building.

 

Onze Service

  • Het opstellen van een programma welke is aangepast op bepaalde zakelijke aspecten. Deze kunnen we vooraf doornemen.
  • Het boeken van accommodaties en transfers.
  • Ondersteuning met het boeken van vluchten.
  • Indien gewenst kunnen wij mee om alles op locatie te coördineren.
  • wij kunnen zorgen voor een fotografe op locatie en eventueel na de reis een fotoboek ontwerpen voor een mooi aandenken.
  • Vergaderruimte(s) regelen.

 


Zou je meer willen weten over de mogelijkheden? Laat hieronder dan je gegevens achter.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.