SNEEUWSCOOTER TOCHT NAAR Isfjord Radio

Specificaties

Tocht gaat door bij minimaal: 2 bestuurders

Deze tocht duurt: 10 uur

Periode:  1 februari t/m 28 februari

Afstand: 240km

Prijs voor een bestuurder: € 445,- 

Prijs voor een passagier: € 229,-

Welke dag: iedere dag

Boekingskosten: € 7.50

 

Excursie nummer: 18.004

 

Inclusief:

  • Sneeuwscoorter, pak, helm, boots, handschoenen, balaclava en bril
  • Transfer vanaf het hotel en terug.
  • Warme lunch, warme drankjes en koekjes
  • Verzekering.
  • Een ervaren lokale gids. ( Spreekt Engels en Russisch)

Ga met ons mee naar Isfjord Radio. vandaag rijden we met de sneeuwscooter door de witte vlaktes op weg naar het meest westelijk gelegen punt van Spitsbergen. Isfjord Radio was in het verleden het belangrijkste relaisstation voor signalen tussen Svalbard en het vasteland, maar werd uiteindelijk omgevormd tot een verrassend modern en stijlvol hotel met voorzieningen die je niet zou verwachten zo ver van de bewoonde wereld vandaan. Sommige van de beste chef-koks op het archipel bemannen de keuken.  We serveren een overheerlijk diner met koffie en dessert om ons op te warmen voordat we teruggaan naar de basis in Longyearbyen.

 

Onze route voor deze dagexcursie brengt ons door fantastische arctische landschappen, door de enorme dalen langs de berghellingen, de sneeuw bedekte gletsjers en als de omstandigheden het toestaan, zelfs over de bevroren zee. We passeren ook de Russische nederzetting Barentsburg. Hier kunnen we wat tijd doorbrengen om ook deze bijzondere bestemming te verkennen. Barentsburg heeft veel interessante bezienswaardigheden. Onze vriendelijke en professionele gidsen hebben alles in huis  om dit tot een onvergetelijke ervaring te maken. Wij raden iedereen aan om een eigen sneeuwscooter te besturen aangezien dit veel eenvoudiger is dan met een passagier te rijden.

 

Deze reis hangt af van weer- en sneeuwcondities, evenals het minimale aantal deelnemers.

 

 

 Je zal in de ochtend bij je accommodatie worden opgehaald waarna we naar het kantoor zullen gaan. Hier krijg je uitleg over wat je wel en vooral niet moet doen als je een sneeuwscooter bestuurd. Na de uitleg zullen we iedereen voorzien van een warm sneeuwscooter pak, helm, balaclava, wanten, boots en goggles. Als iedereen zijn pak aan heeft zullen we naar buiten gaan en volgt er een laatste praktische uitleg.  Als dit alles achter de rug is zullen we vertrekken. Onderweg zullen we een aantal keer stoppen om van het uitzicht te genieten en om de passagiers de kans te geven om te wisselen met de bestuurders.

 

 

Foto's

Hier kunt u deze trip reserveren.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.