Instagram WinActie!

Hoe werkt de actie?

Doe mee en maak kans op een reischeque van € 350,-

 

Deze actie gaat uit van ontdekspitsbergen.nl, er zijn verder geen andere bedrijven die hieraan mee doen. Zo houden we het transparant en overzichtelijk voor iedereen die mee doet.

 

We verloten 1 reischeque van € 350,- en 1 reischeque van € 150,- onder alle deelnemers. Deelnemers dienen 18+ te zijn en woonachtig in Nederland of België.

 

Om kans te maken volg je deze simpele stappen.

 1. Volg ons account.
 2. Like onze laatste 5 foto’s
 3. Tag 1 tot 5 vrienden (1 tag/vriend per comment)
 4. Zet je account open zodat wij contact met je op kunnen nemen en kunnen controleren of je aan alle voorwaarden hebt voldaan.

 

Lees de voorwaarden en tips aandachtig door!

 

Je kunt deelnemen tot 12 april 2018.

Na 13:00 verzamelen wij alle deelnemers. De loting zal die middag plaatsvinden. De winnaars zullen eerst zelf door ons op de hoogte worden gebracht. Als we binnen 24 uur geen contact kunnen leggen zullen we een nieuwe naam loten. De loting zullen wij doen via www.naamloting.nl

Pas nadat wij contact hebben gehad met de winnaars en zij voldoen aan de voorwaarden zullen wij de winnaars op Instagram bekendmaken.

 

 

Tip!

Wanneer jij 5 vrienden tagged en je voldoet aan de voorwaarden dan heb je meer kans dan wanneer je 1 vriend tagged.

 

 

Speciale voorwaarden voor deze actie!

 

De voucher geeft recht op een korting van € 350,- of € 150.- op een pakketreis naar keuze of een maatwerkreis op onze website.

De voucher is niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Onze reizen zijn gebaseerd op een deelname van 2 personen.

Deze reis dient uiterlijk december 2019 plaats te vinden. Vliegtickets dienen altijd op eigen gelegenheid geboekt te worden.  De waarde van de voucher zal worden verrekend met de factuur. Per geboekte reis is 1 voucher geldig. 

Ben je van plan om in de tussentijd een pakketreis/ maatwerkreis bij ons te boeken, Dan kan dat kan gewoon. Boekingen die na 29-03-2018 zijn gemaakt daar kun je de vouchers gewoon voor gebruiken. 

Heb je inmiddels al geboekt dan kun je de voucher hier niet voor gebruiken.

De vouchers zijn geldig t/m december 2019 dus je hebt alle tijd om je avontuur nog eens over te doen.

 

Onze pakketreizen waren al voordelig maar worden met deze voucher dus nog leuker!


Algemene voorwaarden.

 • Winacties verlopen altijd via ontdekspitsbergen.nl
 • Deelname is kosteloos ontdekspitsbergen.nl behoudt zich het recht voor om zonder opgave van reden deelnemers te diskwalificeren of een deelname te weigeren. Dit kan gebeuren als er niet volgens onze voorwaarden wordt gehandeld.
 • Ontdekspitsbergen.nl behoudt zich het recht om de winactie geheel of gedeeltelijk op te schorten of aan te passen.
 • Deelname aan winacties is mogelijk voor (natuurlijke) personen woonachtig in Nederlandof Belgie.  De winnaar is de persoon die verbonden is aan de reactie.
 • De looptijd/einddatum van een actie op Ontdekspitsbergen.nl wordt bekend gemaakt in het artikel over de betreffende wincatie.
 • Na afloop van een winactie wordt er een winnaar geloot. Het is onbelangrijk waarom een deelnemer vindt dat juist hij of zij zou moeten winnen, mocht de reden opgegeven worden in een reactie, heeft het geen invloed op de uitslag. Over de uitslag wordt niet gediscussieerd en gecorrespondeerd.
 • De winnaar wordt bekend gemaakt op Ontdekspitsbergen.nl en op Instagram. De winnaar heeft 24 uur (1 dag) de tijd om te reageren, ontvangen wij geen reactie dan loten wij opnieuw en vervalt het recht van de vorige winnaar.
 • Ontdekspitsbergen.nl is niet aansprakelijk voor gebreken door de post- en bezorgbedrijven of het in ontvangst nemen van het gewonnen item door een onbevoegd persoon.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een ander product als aangegeven in de actie.

Ontdek Spitsbergen

Mail:  bjorn@ontdekspitsbergen.nl

Tel:    +31 (0) 640 768 791

WhatsApp:  +31 (0) 640 768 791

Address: Kalesland 32

3274CH Heinenoord (The Netherlands) 

 

KvK nummer : 74210750 

Aangesloten bij

Disclaimer

Aan de door ons verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.