Snelle Boottocht naar Pyramiden

Specificaties

Tocht gaat door bij minimaal: 8 deelnemers

Deze tocht duurt: 6 uur

Periode:  23 mei en 17 september

Prijzen: €199 p.p.

Kinderen onder 13 jaar: € 110.-

Vertrekdagen: Ieder dag 

Ophaal tijd bij uw verblijf: 12:45

 

Boekingskosten: €7.50

Inclusief:

 • Transfer van en naar hotel

 • Engels sprekende gids aan boord

   

 • Engels sprekende lokale gids in Pyramiden

   

 • Koffie, thee en koekjes

   

 • Winter overalls (beperkt)

   

 • Reddingsvesten.

   

Wat kunt u verwachten

Sightseeing boottocht naar Pyramiden en de gletsjer.  Als je vandaag wildlife wil spotten raden we je aan om je eigen verrekijker mee te nemen. We hebben buiten en binnen plaats. Voor degene die graag warm binnen willen zijn hebben we panorama vensters zodat je toch alles goed kunt zien. We raden je aan om je warm aan te kleden. De wind die over de gletsjer waait kan heel erg koud zijn. Zelfs in de zomerperiode. Aan boord kun je in de kiosk iets te eten en te drinken kopen als je dat wilt. 

 

We zullen een stop maken bij Skansenbukta en de gletsjer Nordenskioldbreen.  Misschien spotten we hier wel walrussen, walvissen, zeehonden of ijsberen.

 

Eenmaal aangekomen in Pyramiden zal een Engelssprekende gids jullie rondleiden door deze spookstad uit het Sovjet Unie verleden.

 

 

Neem je paspoort mee voor een Russische stempel en cash Noorse kronen voor als je iets wilt kopen in het hotel of het museum. 

 

Na ongeveer twee uur in Pyramiden zullen we door de lokale bus opgehaald worden en ons terug brengen naar de boot. We varen in anderhalf uur terug naar Longyearbyen.

 

 

Planning:

 

13:30 Departure Longyearbyen

16:00 Arrival  Pyramiden

18:00  Departure Pyramiden

19:30  Arrival Longyearbyen

 

Belangrijk.

Doordat het weer erg onvoorspelbaar is in de fjord zou het kunnen zijn dat het programma aangepast dient te worden en dat we zelfs de haven van Pyramiden niet kunnen bereiken.  Dit zal in geen enkel geval invloed hebben op de prijs. Geld terug is alleen mogelijk wanneer de rederij vooraf de tocht annuleert i.v.m. met extreem slecht weer.

 

Moeilijkheidsgraad van deze excursie: 

 

Level 1. Geschikt voor iedereen

  

Veiligheid:

Deze excursie staat onder leiding van een gids welke getraind is om gevaarlijke situaties te voorkomen. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een gevaarlijke situatie plaatsvinden dan heeft de gids voorzorgsmaatregelen getroffen om goed op te kunnen treden.  We verwachten dat je de Engelse of Noorse taal machtig bent zodat je de gids kunt verstaan en jezelf verstaanbaar kunt maken. Luister altijd goed naar wat de gids zegt. Ga nooit op eigen gelegenheid op pad. Er is altijd een reden waarom een gids een bepaald pad kiest. 

 

Wat voor verzekering is inclusief:

Je bent verzekerd voor het opzetten van een zoekactie en reddingsoperatie.

 

Tip omtrent reisverzekering en zorgverzekering.

Let er op dat jullie een reisverzekering hebben die dekking biedt op Spitsbergen. Het komt voor dat Spitsbergen niet binnen de Europadekking valt en dat je dus de werelddekking aan dient te zetten om toch verzekerd te zijn. Let ook op of je verzekerd bent voor het besturen van een sneeuwscooter en of de andere activiteiten in je pakket zitten. Informeer ook bij je zorgverzekering. De medische zorg op Spitsbergen is erg duur. 

 

Zwerfafval

Op Spitsbergen wordt heel erg gelet op zwerfafval. Help ons mee om Spitsbergen schoon te houden. Laat je per ongeluk iets vallen, raap het op en gooi het in de afvalbak. 

 

Aansprakelijkheid

Wij, (Bjorn en Debra) of Ontdek Spitsbergen kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk of geestelijk letsel, materiele , immateriële of financiële schade die is voortgekomen uit een activiteit of een reis naar Spitsbergen. 

Vraag direct of er nog beschikbaarheid is voor deze excursie.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Ontdek Spitsbergen

Mail:  bjorn@ontdekspitsbergen.nl

Tel:    +31 (0) 640 768 791

WhatsApp:  +31 (0) 640 768 791

 

Post adres:

Kalesland 32

3274CH Heinenoord (The Netherlands) 

 

Bezoek adres: (Alleen op afspraak)

Edisonstraat 16 

3261LD Oud-Beijerland (The Netherlands) 

 

KvK nummer : 74210750 

Disclaimer

Aan de door ons verstrekte informatie over Spitsbergen kunnen geen rechten worden ontleend.