Wat leuk dat je via Instagram of Facebook bij ons terecht bent gekomen!

Wij hebben speciaal voor jou een snelkeuze pagina ontworpen met een overzicht van onderwerpen die het meest bekeken worden.

 

 


Onze groepsreizen naar Spitsbergen

Lijkt het jou ook fantastisch om Spitsbergen te ontdekken? Veel van onze gasten vinden het fijner om deze avontuurlijke bestemming samen met ons te ontdekken. Wij weten veel van het gebied en zijn op de hoogte van alle gevaren. Zo kom je minder snel voor verassingen te staan. Een stukje zekerheid is natuurlijk wel fijn als je alleen reist. Op deze reis gaan wij  (Bjorn en/of Debra) mee als reisleider. Wij vinden het leuk om zo onze gasten te leren kennen en om jullie kennis te laten maken met het gebied waar wij van houden. Als je het "Poolvirus" al te pakken hebt dan zal dat alleen maar erger worden gedurende deze reis. Bekijk snel het overzicht van onze groepsreizen.Over ons in het kort.

Wij zijn Bjorn en Debra, net de 30 gepasseerd en alweer 12 jaar getrouwd.  Debra heeft in het dagelijkse leven een administratieve functie en ik heb een commerciële functie. De toeristische branche heeft ons altijd al erg getrokken. Onze passie is om samen "onontdekte" plaatsen te bezoeken. Zo deden we dat ook  eind februari 2016. Na jaren lang dromen over Spitsbergen lukte het eindelijk  om een relatief voordelige ticket te boeken. Wij zijn daar besmet geraakt met het poolvirus en verliefd geworden op alles wat Spitsbergen te bieden heeft.

 Wat is het beste seizoen?

Deze vraag krijgen wij heel vaak, alleen kunnen wij hier geen goed antwoord op geven. Elk seizoen is uniek en heeft zijn eigen charmes. Het ligt dus helemaal aan de dingen die jij wilt meemaken. Om te zien welk seizoen bij jouw wensen past hebben wij hier geprobeerd om zo duidelijk mogelijk de seizoenen en subseizoenen op te splitsen en te beschrijven. 

 Waarom je reis boeken bij Ontdek Spitsbergen?

  • Persoonlijk Nederlandstalig contact, wij zijn bekend met het gebied!
  • Wij doen voor jou een vliegticket prijscheck.
  • Wij ontwerpen jouw droomreis naar Spitsbergen voor de beste prijs.
  • Door onze unieke Aurora alert maak jij extra kans op het spotten van het noorderlicht.
  • Bij boeking van een reis ontvang je een luxe lederen reisportefeuille t.w.v. € 39.95


Wat te doen op Spitsbergen?

Alle excursies zijn verdeeld over de seizoenen.  

Als je weet in welke periode je graag Spitsbergen zou willen ontdekken dan kun je hier kijken welke excursies er in die periode mogelijk zijn.Pakketreizen

Alle pakketreizen zijn verdeeld over de seizoenen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over pakketreizen. 

 

 

 Ontdek Spitsbergen

Mail:  bjorn@ontdekspitsbergen.nl

Tel:    +31 (0) 640 768 791

WhatsApp:  +31 (0) 640 768 791

 

Post adres:

Kalesland 32

3274CH Heinenoord (The Netherlands) 

 

Bezoek adres: (Alleen op afspraak)

Edisonstraat 16 

3261LD Oud-Beijerland (The Netherlands) 

 

KvK nummer : 74210750 

Aangesloten bij

VvKR logo

Disclaimer

Aan de door ons verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.