Over ons

Wij zijn Bjorn en Debra, net de 30 gepasseerd en alweer 11 jaar getrouwd. We zijn gek op lekker eten, vooral de Italiaanse en de Japanse keuken valt bij ons in de smaak. Debra heeft in het dagelijkse leven een administratieve functie en ik heb een commerciële functie. De toeristische branche heeft ons altijd al erg getrokken. Onze passie is om samen "onontdekte" plaatsen te bezoeken. Zo deden we dat ook  eind februari 2016. Na jaren lang dromen over Spitsbergen lukte het eindelijk  om een relatief voordelige ticket te boeken. Wil je meer weten over ons eerste bezoek aan Spitsbergen dan kun je hieronder verder lezen. Nu heb je een klein beetje een idee wie wij zijn. Wij wensen je veel plezier op onze site.  


Ons Doel

Na jaren dromen over Spitsbergen lukte het ons om een relatief voordelige ticket te boeken. Na een goede voorbereiding hebben we daar de tijd van ons leven gehad. Toen we eenmaal thuis kwamen besefte we pas wat we allemaal voor mooie dingen hadden gezien. Het liet zoveel indrukken achter dat we besloten om in 2017 terug te gaan. Toen we in januari weer terug kwamen op Spitsbergen voelde het meteen weer vertrouwd. We werden in het guesthouse en diverse restaurants herkend. Later werden we op het idee gebracht om iets te gaan doen met onze ervaringen die we in Spitsbergen hebben opgedaan. Op dat moment zijn we na gaan denken over hoe we dat konden invullen. Al snel kwamen we er achter dat we Nederlandse reizigers wilden helpen om hun dromen te kunnen realiseren. Toen wij opzoek gingen naar georganiseerde reizen naar Spitsbergen schrokken we van de hoge prijzen die we daar tegen kwamen.

Dat moet veel voordeliger kunnen! Ons doel is om de Nederlandse en Vlaamse reiziger te laten zien dat reizen naar Spitsbergen helemaal niet zo extreem duur hoeven te zijn. Daarnaast willen we iedereen goed voorbereid aan deze reis laten beginnen. Het is toch heerlijk om op de bank naar deze droomreis toe te leven? Wij boekten alles los en kozen voor de meest voordelige oplossingen. We kwamen natuurlijk niet voor de luxe naar Spitsbergen, ook al zouden we daar normaal wel voor kiezen. Hier kwamen we voor de rust en stilte, de vriendelijke mensen die elkaar helpen wanneer dat nodig is en elkaar nog begroeten op straat. Een andere reden is de kans om bijzondere dieren tegen te komen zoals; rendieren, poolvossen, zeehonden, walrussen, walvissen, ijsberen en puffins. Dan vergeten we bijna het noorderlicht en de mooie pool lucht te vermelden. Met een beetje geluk kun je diverse punten van je bucketlist schrappen wanneer je Spitsbergen hebt bezocht.  

Wij houden het graag transparant!

Wij zijn graag open en eerlijk naar onze bezoekers toe. Wij vinden het heel leuk om over deze prachtige bestemming te schrijven en te praten. We moeten er natuurlijk ook bij zeggen dat we het leuk vinden als al onze inspanningen worden beloond, zodat we onze website en service kunnen blijven verbeteren. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is ons doel om Spitsbergen voor meer mensen toegankelijk te maken door de prijzen laag te houden en goede afspraken te maken met accommodaties en excursie aanbieders. Dat zal ons doel ook altijd blijven. Wij zijn affiliate partner van diverse goede en betrouwbare bedrijven en verdienen kleine commissies wanneer jij bijvoorbeeld je tickets boekt via de link op onze website. Ook deze commissies zullen wij inzetten ter verbetering van onze service. Je betaald nooit extra door gebruik te maken van deze links, wij bedanken je vriendelijk voor het gebruiken van deze links. 


Ontdek Spitsbergen

Mail:  bjorn@ontdekspitsbergen.nl

Tel:    +31 (0) 640 768 791

WhatsApp:  +31 (0) 640 768 791

 

Post adres:

Kalesland 32

3274CH Heinenoord (The Netherlands) 

 

Bezoek adres: (Alleen op afspraak)

Edisonstraat 16 

3261LD Oud-Beijerland (The Netherlands) 

 

KvK nummer : 74210750 

Aangesloten bij

VvKR logo

Disclaimer

Aan de door ons verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.