Over ons

Wij zijn Bjorn en Debra, midden 30 gepasseerd en alweer 13 jaar getrouwd. We zijn gek op lekker eten, vooral de Italiaanse en de Japanse keuken valt bij ons in de smaak. Debra heeft in het dagelijkse leven een administratieve functie en ik heb een commerciële functie. De toeristische branche heeft ons altijd al erg getrokken. Onze passie is om samen "onontdekte" plaatsen te bezoeken. Zo deden we dat ook  eind februari 2016. Na jaren lang dromen over Spitsbergen lukte het eindelijk  om een relatief voordelige ticket te boeken. Wil je meer weten over ons eerste bezoek aan Spitsbergen dan kun je hieronder verder lezen. Nu heb je een klein beetje een idee wie wij zijn. Wij wensen je veel plezier op onze site.  


Ons Doel

Na jaren dromen over Spitsbergen lukte het ons om een relatief voordelige ticket te boeken. Na een goede voorbereiding hebben we daar de tijd van ons leven gehad. Toen we eenmaal thuis kwamen besefte we pas wat we allemaal voor mooie dingen hadden gezien. Het liet zoveel indrukken achter dat we besloten om in 2017 terug te gaan. Toen we in januari weer terug kwamen op Spitsbergen voelde het meteen weer vertrouwd. We werden in het guesthouse en diverse restaurants herkend. Later werden we op het idee gebracht om iets te gaan doen met onze ervaringen die we in Spitsbergen hebben opgedaan. Op dat moment zijn we na gaan denken over hoe we dat konden invullen. Al snel kwamen we er achter dat we Nederlandstalige reizigers wilden helpen om hun dromen te kunnen realiseren. Wij vinden het geweldig om onze passie te kunnen delen met onze gasten.  Hoe kan dat beter dan door samen met onze gasten op reis te gaan. Bekijk hier onze groepsreizen. 

Verder kunnen wij je natuurlijk heel goed helpen met een individuele reis. Wij kennen de weg en weten precies wanneer je bepaalde excursies wel moet doen of beter niet. Doordat Spitsbergen zoveel sub-seizoenen heeft zijn alle activiteiten afhankelijk van de periode. Je kunt altijd bij ons vragen of de gewenste periode bij jouw  verwachtingen past.  Met een beetje geluk kun je diverse punten van je bucketlist schrappen wanneer je Spitsbergen hebt bezocht. Wij helpen je graag verder!


Ontdek Spitsbergen

Mail:  bjorn@ontdekspitsbergen.nl

Tel:    +31 (0) 640 768 791

WhatsApp:  +31 (0) 640 768 791

 

Post adres:

Kalesland 32

3274CH Heinenoord (The Netherlands) 

 

Bezoek adres: (Alleen op afspraak)

Edisonstraat 16 

3261LD Oud-Beijerland (The Netherlands) 

 

KvK nummer : 74210750 

Disclaimer

Aan de door ons verstrekte informatie over Spitsbergen kunnen geen rechten worden ontleend.