Halve dagtocht met de husky slede

Specificaties

Tocht gaat door bij minimaal: 1 deelnemer

Deze tocht duurt: 4  uur 

Periode: 16 december (bij eerste sneeuwval ) t/m 28 februari

Prijs voor een volwassene:  €182 ,- (onder 13 jaar € 99,-)

Welke dag: Iedere dag

Minimum leeftijd: voor kinderen onder de 5  even contact opnemen.

Boekingskosten: € 7,50

Tijd: 10:00  en 18:00

Excursie nummer: 

 

We zullen je met een busje ophalen vanaf je verblijf. Waarna we naar naar onze huskyfarm rijden. 

Hier krijg je uitleg over hoe je een slede bestuurd en wat de husky's van je verwachten. Indien gewenst kun je extra warme kleding en boots van ons lenen.

Als we klaar zijn voor vertrek maken we een geweldige tocht door het witte winterwonderland in Adventdalen. We raden iedereen aan om een kleine rugzak mee te nemen voor je persoonlijke eigendommen.

 

Moeilijkheidsgraad van deze excursie: 

 

Level 3. Geschikt voor degene met een gemiddelde lichamelijke conditie. Deze tocht is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

 

Veiligheid:

Deze excursie staat onder leiding van een gids welke getraind is om gevaarlijke situaties te voorkomen. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een gevaarlijke situatie plaatsvinden dan heeft de gids voorzorgsmaatregelen getroffen om goed op te kunnen treden.  We verwachten dat je de Engelse of Noorse taal machtig bent zodat je de gids kunt verstaan en jezelf verstaanbaar kunt maken. Luister altijd goed naar wat de gids zegt. Ga nooit op eigen gelegenheid op pad. Er is altijd een reden waarom een gids een bepaald pad kiest. 

 

Wat voor verzekering is inclusief:

Je bent verzekerd voor het opzetten van een zoekactie en reddingsoperatie.

 

Tip omtrent reisverzekering en zorgverzekering.

Let er op dat jullie een reisverzekering hebben die dekking biedt op Spitsbergen. Het komt voor dat Spitsbergen niet binnen de Europadekking valt en dat je dus de werelddekking aan dient te zetten om toch verzekerd te zijn. Let ook op of je verzekerd bent voor het besturen van een sneeuwscooter en of de andere activiteiten in je pakket zitten. Informeer ook bij je zorgverzekering. De medische zorg op Spitsbergen is erg duur. 

 

Zwerfafval

Op Spitsbergen wordt heel erg gelet op zwerfafval. Help ons mee om Spitsbergen schoon te houden. Laat je per ongeluk iets vallen, raap het op en gooi het in de afvalbak. 

 

Aansprakelijkheid

Wij, (Bjorn en Debra) of Ontdek Spitsbergen kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk of geestelijk letsel, materiele , immateriële of financiële schade die is voortgekomen uit een activiteit of een reis naar Spitsbergen. 

Vraag hier of er nog beschikbaarheid is:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Ontdek Spitsbergen

Mail:  bjorn@ontdekspitsbergen.nl

Tel:    +31 (0) 640 768 791

WhatsApp:  +31 (0) 640 768 791

Address: Kalesland 32

3274CH Heinenoord (The Netherlands) 

 

KvK nummer : 74210750 

Aangesloten bij

Disclaimer

Aan de door ons verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.