Sneeuwscooter tocht naar de Oostkust

Specificaties

Tocht gaat door bij minimaal: 2 bestuurders

Deze tocht duurt: 8 - 10 uur ( afhankelijk van de weersomstandigheden)

Periode: 13 februari t/m 28 februari

Afstand: 230 km

Prijs voor een bestuurder: € 399,-

Prijs voor een passagier: € 199,- 

Welke dag:  di, wo, vrij, za, zo

Boekingskosten: € 7.50

 

Excursie nummer: 12.003

 

Inclusief:

  • Sneeuwscoorter, pak, helm, boots, handschoenen, balaclava en bril
  • Transfer vanaf het hotel en terug.
  • Warme lunch, warme drankjes en koekjes
  • Verzekering.
  • Een ervaren lokale gids. ( Spreekt Engels en Noors)

Deze sneeuwscooter excursie naar de Oostkust van Spitsbergen is er één die je absoluut niet mag missen. Naast het geweldige landschap dat we onderweg zullen zien heb je ook nog eens de meeste kans om ijsberen in het wild te spotten.

De meeste ijsberen op Spitsbergen leven namelijk aan de Oostkust. De reis per sneeuwscooter er naartoe is een beleving op zich.  Ook al zou je deze dag geen ijsberen zien dan maak je een tocht die je nooit meer zult vergeten. De adembenemende landschappen zijn niet te beschrijven.  

Je zal in de ochtend bij je accommodatie worden opgehaald waarna we naar het kantoor zullen gaan. Hier krijg je uitleg over wat je wel en vooral niet moet doen als je een sneeuwscooter bestuurd. Na de uitleg zullen we iedereen voorzien van een warm sneeuwscooter pak, helm, balaclava, wanten, boots en goggles. Als iedereen zijn pak aan heeft zullen we naar buiten gaan en volgt er een laatste praktische uitleg.  Als dit alles achter de rug is zullen we vertrekken. Onderweg zullen we een aantal keer stoppen om van het uitzicht te genieten en om de passagiers de kans te geven om te wisselen met de bestuurders. In de middag zullen we een mooie plek uitzoeken om te lunchen. 

Foto's

Hier kunt u deze trip reserveren.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.