Ballonvaart op Spitsbergen

Specificaties:

Periode: 23 maart - 12 mei
Start: 9:00
Prijs: € 599.- p.p.
Duur: 4-6 uur (de balonvaart zelf 1-2 uur)
Welke dag: Op aanvraag.
Minimum aantal deelnemers: 2
Maximum aantal deelnemers:
6
Boekingskosten: € 7.50

 

Excursie nummer: 18.010

 

 

 

Inclusief:

  • Transport van en naar uw verblijf.

  • Sneeuwscooter pak, helm, boots, goggles.

  • Sneeuwscooter tocht naar de ballon.

  • Ballonvaart van 1-2 uur.

  • Warme lunch en warme dranken.

Wat kunt u verwachten:

Dit is een geweldige kans om je bezoek aan Spitsbergen te combineren met een ballonvaart. Dit unieke avontuur is vanaf nu te boeken bij Ontdekspitsbergen.nl

 

Je wordt bij je verblijf opgehaald met een busje. Dan rijden we naar het kantoor waar je een warme sneeuwscooter overall kunt lenen en goede schoenen, helm en goggles. Belangrijk is dat je je eigen muts en handschoenen en klein rugzakje mee brengt. Het vervoer naar de ballon gebeurt in de meeste gevallen per sneeuwscooter. 

 

De uitvoerende partij heeft jaren lang ervaring met ballonvluchten in het pool gebied. De tijd dat we in de lucht zijn is ongeveer 1-2 uur. De totale duur van de trip inclusief alle voorbereidingen maken het tot een dagtrip. Wanneer jij boven in de ballon zit letten wij beneden op je spullen en serveren je bij terugkomst warme drank en een warme lunch.

 

Vergeet geen extra accu's voor je camera zodat je heel de dag door foto's kunt maken.  Omdat we slechts 6 plaatsen per dag hebben raden we je aan om niet te lang te wachten met het boeken van deze exclusieve tocht. We raden je aan om geen andere tochten te boeken voor deze dag. Het kan zomaar uitlopen.

Zeer belangrijke aanvullende voorwaarden!

Vanwege de logistieke complexiteit van deze tour is het nodig om aanvullende voorwaarden op te stellen voor deze excursie.  Dit zijn gebruikelijke voorwaarden voor ballonvaarten in deze specifieke omstandigheden. 

  • Als het weer te slecht is voor een ballonvaart maar goed genoeg voor ander activiteiten op de sneeuwscooter dan zullen we toch een dagtocht maken. We zullen in dat geval € 129,- per deelnemer retourneren.
  • Is het weer zo slecht dat er geen enkele tour mogelijk is dan retourneren we een bedrag van € 319.- p.p. 
  • De excursieaanbieder heeft het recht om de route of het programma te wijzigen. 

Vraag direct of er nog beschikbaarheid is voor deze excursie.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.