Sneeuwscooter tocht naar Templefjorden

Specificaties

Tocht gaat door bij minimaal: 2 bestuurders

Deze tocht duurt: +/- 7 uur ( afhankelijk van de weersomstandigheden)

Periode: 1 maart t/m 16 mei

Afstand: 150 km

Prijs voor een bestuurder:  € 341,-

Prijs voor een passagier: € 177,-  

Welke dag: iedere dag

Boekingskosten: € 7,50

Min leeftijd: 14 jaar

 

Excursiecode: 12.001

Inclusief:

  • Sneeuwscoorter, pak, helm, boots, handschoenen, balaclava en bril
  • Transfer vanaf het hotel en terug.
  • Warme lunch, warme drankjes en koekjes
  • Verzekering.
  • Een ervaren lokale gids. (Spreekt Engels en Noors)

Vanuit Longyearbyen rijden we de vallei in genaamd adventdalen. Hier begint een paar uur durende adembenemende trip richting Templefjorden. 

De Arctische landschappen tijdens deze trip doen je keer op keer versteld staan.  Als we aangekomen zijn op ons eindpunt dan hebben we uitzicht over de Fjord en zien we in de verte de berg genaamd Templet. Dit is het Noorse woord voor Tempel.  De smaragd-Turquoise gloed die te zien is door de weerspiegeling van het licht maakt het een uitzicht om nooit te vergeten.

 

Je zal in de ochtend bij je accommodatie worden opgehaald waarna we naar het kantoor zullen gaan. Hier krijg je uitleg over wat je wel en vooral niet moet doen als je een sneeuwscooter bestuurd. Na de uitleg zullen we iedereen voorzien van een warm sneeuwscooter pak, helm, balaclava, wanten, boots en goggles. Als iedereen zijn pak aan heeft zullen we naar buiten gaan en volgt er een laatste praktische uitleg.  Als dit alles achter de rug is zullen we vertrekken. Onderweg zullen we een aantal keer stoppen om van het uitzicht te genieten en om de passagiers de kans te geven om te wisselen met de bestuurders. In de middag zullen we een mooie plek uitzoeken om te lunchen. 

Foto's

Vraag of deze tocht nog beschikbaar is.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.